Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin csillagokat szemelt ki a PSG – sajtóhír

Nemzetközi médiaértesülések szerint a Paris Saint-Germain gárdája Európába csábítaná a Libertadores-kupa-címvédő River Plate két csillagát is…

A Radio Continental beszámolói szerint a Paris Saint-Germain vezetősége a közelmúltban felvette a kapcsolatot az argentin rekordbajnok River Plate elöljáróival a hátvéd Lucas Martinez Quarta, valamint a középpályás Exequiel Palacios mielőbbi leigazolását illetően.

A 21 éves irányító megszerzésével korábban már a Real Madrid gárdája is kacérkodott, és a nemzetközi sajtó szerint nagy esély nyílhat rá, hogy akár már a januári átigazolási időszak során áttegye a székhelyét az öreg kontinensre.

A Palacioshoz hasonlóan a válogatottban ugyancsak tavaly debütáló 23 éves hátvéd szintén kirobbanthatatlan Marcelo Gallardo Dél-amerikai egyeduralkodó együttesének, és saját nevelésű játékosként már több mint 85 tétmeccsen lépett pályára a River felnőtt csapatában a 2016-2017-es szezonban történt bemutatkozása óta.

A PSG keretében egyáltalán nem ismeretlenek az argentin futballisták, jelenleg Ángel Di María, Leandro Paredes és Mauro Icardi személyében három honfitárs is várná az Eiffel-torony városában a potenciális két új érkezőt.