Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer készen áll felállni – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint egyre inkább menthetetlen Ole Gunnar Solskjaer helyzete a Manchester United menedzseri pozíciójában…

A Metro beszámolója értelmébe Ole Gunnar Solskjaer készen áll lemondani pozíciójáról, amennyiben így tenné a legjobbat a Manchester United számára, miután hetek óta nem sikerült kirángatnia a “Vörös Ördögöket” a hullámvölgyből.

Az angol bajnokság (Premier League) idei kiírásának első nyolc fordulója alatt mindössze 9 pontot jegyző United jelenleg a 14. helyen áll a 20 csapatos bajnoki mezőnyben, s amennyiben a mai, 17:30-tól kezdődő, Liverpool elleni mérkőzésen sem sikerül javítaniuk, könnyen lehet, hogy fel fogja ajánlani a lemondását, vagy pedig a klubvezetőség köszöni meg az eddigi erőfeszítéseit.

A 46 esztendős norvég szakember múlt decemberben vette át a stafétabotot José Mourinhótól az Old Traffordon, ám amíg megbízott menedzserként 19 mérkőzésből 14-et megnyert a gárdával, addig tavaszi véglegesítését követően 21 találkozón mindössze 6 győzelem, 6 döntetlen és 9 vereség volt a mérlege a MU élén.