Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: Rashford bődületes góljával az MU legyőzte a Chelsea-t! – Videóval

A Manchester United Marcus Rashford két góljával idegenben ejtette ki a Chelseat, és jutott az angol Ligakupa legjobb nyolc csapata közé.

(Kép: thesportsrush.com)

Az első játékrészben alaposan megfojtotta az MU a Chelsea játékát, ezt pedig jól jelzi, hogy a “londoni kékeknek” nem volt kaput eltaláló lövése az első 45 percben. Az eredményes csapatjáték gólban is megnyilvánult manchesteri részről, miután a Daniel James buktatását követően megítélt büntetőt Marcus Rashford értékesítette. (0-1) – Nem véletlenül fogadta Ole Gunnar Solksjaer kitörő örömmel a tizenegyest, miután emlékezhetünk, hogy csapata a hétvégén két büntetőt is elpuskázott a Norwich elleni bajnokin.

Amilyen jól lehozta az MU az első félidőt, olyannyira tűnt bizonytalanabbnak a második játékrészben. A Chelsea szép lassan átvette a játék irányítását, magasabb fokozatra kapcsolt, és Michi Batshuayi szép lövésével ki is egyenlített. (1-1)

Az egyenlítés még inkább felpezsdítette a Stamford Bridge hangulatát, de aztán jött Marcus Rashford! Az angol támadó 25-30 méterről gondolt egyet, és valami elképesztően bődületes szabadrúgásgólt lőtt a tehetetlen Willy Caballero hálójába. (1-2)

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy ez a találat olyannyira megfogta a hazaiakat, hogy nem sikerült újítaniuk, Sergio Romero kapuja nem igazán forgott veszélyben ezt követően. A “vörös ördögök” összességében jól áll

https://www.youtube.com/watch?v=IT0oJa-lZjw

Chelsea – Manchester United 1-2 (0-1)
Gólszerzők:
Batshuayi (61.) illetve Rashfrod (25. -büntetőből, 73.)