Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: emberhátrányban is magabiztos győzelmet szerzett az AS Roma – videóval

Az AS Roma az Udinese otthonába látogatott az olasz bajnokság 10. fordulójában, és bár már az első félidőben emberhátrányba kerültek, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy nagy arányú győzelmet szerezzenek. A Lazio a Torinót fogadta ma este, és Immobile vezérletével meg is nyerték a mérkőzést. Az olasz csatár két góljával már nagyon elhúzott a góllövőlistán.

Forrás: AS Roma Twitter

Udinese – AS Roma:

Sokkal jobban kezdett az AS Roma az Udinese ellen, és a 14. percben meg is szerezték a vezetést. Az ellenfél védője megcsúszott, így az épp ott álló Zaniolo került a labda, amit magabiztosan be is lőtt a hálóba. A 32. percben azonban emberhátrányba kerültek a fővárosiak, amikor Fazio azonnali piros lapot kapott azért, mert utolsó emberkét visszatartotta a mezénél fogva Okakát. A kiállítást követően visszavett a Roma, így nem született már gól.

A vendégeket nem zavarta, hogy csak 10 emberrel maradtak, és a második félidőben még három gólt lőttek. Az 51. percben egy szöglet után Smalling elé került a labda, az angol védő pedig belőtte a hálóba, majd az 54. percben egy nagyon szép kontratámadás végén Kluivert cselezte ki a védőket, majd a kapufa segítségével juttatta be a játékszert a kapuba. A 65. percben egy büntetőt is kapott a Roma, amit Kolarov értékesített. A 88. percben még volt egy esély az Udinese előtt az egyenlítésre, amikor Mato Jajalo próbált ellőni Pau Lopez mellett, de a spanyol kapus bravúrral védett, ezzel pedig az eredmény sem változott a lefújásig.

Udinese – AS Roma: 0-4 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Zaniolo (14.), Smalling (51.), Kluivert (54.)
Sárga lap: Okaka (36.), Jajalo (47.), Barak (50.), De Paul (68.) ill. Mancini (3.), Dzeko (33.)
Kiállítás: – ill. Fazio (32.)

Videó hamarosan!

Lazio – Torino:

Bár hatalmas fölényben nem futballoztak, a Lazio mégis kétgólos előnyt szerzett az első félidőben a Torino ellen. Az elsőt a 25. percben lőtte Francesco Acerbi egy jól megküldött lövésből, a másodikat pedig a 33. percben a góllövőlistát is vezető Immobile, miután közepes távolságból lőtt a kapus mellett a kapu bal oldalába.

A második játékrészben is jobb volt a hazai csapat, és a 69. percben egy tizenegyest is kiharcoltak, amivel N’Koulo meg is kapta a második sárga lapját, így emberhátrányba kerültek a torinóiak. A büntetőponthoz Immobile állt és be is lőtte, ezzel háromgólosra növelve csapata előnyét. Nem ez lett azonban a végeredmény, hiszen a 90. percben Andrea Belotti egy nagyon szerencsétlen mozdulattal talált be a saját kapujukba, ezzel elintézve, hogy a Lazio négygólos győzelmet arasson.

Lazio – Torino: 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Acerbi (25.), Immobile (33. 69. – büntetőből), Bellotti (90. – öngól) ill. –
Sárga lap: – ill. N’Koulou (21.)
Kiállítás: – ill. N’Koulou (69.)

A forduló további mérkőzései:

Kedd:
Parma – Verona: 0–1
Brescia – Inter: 1-2

Szerda:
Napoli – Atalanta: 2-2
 Cagliari – Bologna 3-2
Juventus – Genoa: 2-1
Lazio – Torino: 3-0
Sampdoria – Lecce: 0-1
Sassoulo – Fiorentina: 1-2
Udinese – AS Roma: 0-4

Csütörtök:
21:00: AC Milan – SPAL (Tv:Digisport 1)

A bajnokság jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: