Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “Ter Stegen előtt le a kalappal, de a többi Barca-játékos…”

A Slavia Praha kapusa, Ondrej Kola érdekes dolgot említett a prágai szempontból a Barca elleni hősies döntetlent követő értékelésében.

(Kép: goal.com)

“Marc-André ter Stegen ott várt az öltözőfolyosón. Gratulált, és azt mondta, hogy régóta nem látott ilyen kapusteljesítményt, mint az enyém volt ellenük. Külön megjegyezte, hogy tetszett neki a játékom lábbal.” – Idézi a kapust az idnes.cz labdarúgással is foglalkozó sportportál.

“Óriási megtiszteltetés, hogy odajött hozzám, sosem fogom elfejteni. Hálás vagyok neki mindezért!” – Folytatta Kolar, aki viszont megjegyezte, hogy a Barca többi játékosa egyáltalán nem tűn szimpatikusnak a találkozót követően sem.

“Ter Stegen igazi sportember, de a többiek… Messi és a legtöbb Barca játékos csak úgy beviharzott az öltözőbe. Még kezet sem akartak fogni velünk. Számunkra hatalmas élmény, hogy a legjobbak ellen játszhatunk. Szerettünk volna mezt is cserélni velük, de mivel a Barca játékosai nem igazán viselkedtek szimpatikusan, ez sajnos nem sikerült.” – Így Kolar, akinek következő gondolatai tökéletesen összefoglalják azt, hogy mit is ér a prágaiak számára ez a döntetlen.

“A Barca egy igazi gólgyár, főleg hazai pályán. Nagyon régóta nem úszta meg itt senki kapott gól nélkül. Átéltük néhány igazán kellemetlen pillanatot. Egyáltalán nem zavar, hogy igazán nem volt gólszerzési lehetőségünk. Számunkra ez az eredmény már önmagában egy győzelemmel ér fel!”