Ezekben a városokban rendezzük az U21-es Eb-t

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 november 9. 10:00

Magyarország Szlovéniával közösen rendezi meg a 2021-ben esedékes U21-es Európa-bajnokságot, és a pénteki napon végre arra is fény derült, hogy hazánk mely stadionjaiban bonyolítják le a korosztályos kontinensviadal egyes mérkőzéseit…

Az MLSZ tájékoztatása értelmében Székesfehérváron, Szombathelyen, Gyirmóton és Budapesten, az építés alatt álló Bozsik Stadionban lesznek mérkőzések a 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon.

Eközben a társházigazda Mariborban, Koperben, Celjében és Ljubljanában rendezi a találkozókat.

Az eddigi 12 helyett immár 16 csapatos kontinensviadalnak mindkét házigazda automatikus résztvevője. A magyarok a június 9-i nyitónapon a kispesti stadionban mutatkoznak be, majd három nappal később Székesfehérváron játszanak, a június 15-i zárókörben pedig ismét a Bozsik Stadionban lépnek pályára.

A négy kvartettből az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, melyekre Székesfehérváron, Szombathelyen, Mariborban és Ljubljanában kerül sor. A két elődöntőt Kispesten és a szlovén fővárosban, a június 26-i finálét pedig Székesfehérváron rendezik.