Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: máris megy a harc az új svéd sztárért!

Tipikus olasz átigazolási hercehurca közepébe került az Atalantához tartozó, de a Parmában kölcsönben szereplő Dejan Kulusevski. Az észak-macedón származású szélsőért ugyanis már most hajlandóak ölre menni a Serie A klubjai.

Dejan Kulusevski Stockholmban született, és végigjárta a svéd utánpótlás válogatottakat, igaz közben tett egy kis kitérőt a macedón U16-os együttesben is. Mára a remek bal lábbal rendelkező szélső elérte a svéd nagyválogatott kerettagságot is, ám bemutatkozása egyelőre várat magára.

Kulusevski annak a lesajnált Parmának az alapembere, amelyik az olasz bajnokság tabellájának 8. helyén feszít. Társa olyan levitézlett sztárocskák, mint Gervinho vagy Juraj Kucka. A svéd légiós eddig tizenkét bajnokin lépett pályára az idényben, és vezeti a házi pontlistát két góllal és öt gólpasszal.

Természetesen anyaklubjánál, az Atalantánál is örülnek Kulusevski feltörésének, és az idény végén várják vissza. Igaz, a pletykák szerint az Internazionale már januárban kivásárolná mindenféle kölcsönéből is a 19 éves támadót, csakhogy végül Milánóba költözhessen. Állítólag az Atalanta 20 millió euróért cserébe már le is mondana Kulusevski jövőbeli szolgálatairól. Természetesen a Parmánál már most nagyon elégedetlenek, lévén szeretnék kitöltetni nevezettel a kölcsönszerződésének idejét.

A Corriere dello Sport szerint további érdeklődők kerülhetnek még szóba, ha Kulusevski továbbra is ennyire hasznos játékot mutat be.