Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Henderson: “Meg tudtam volna ölni Luis Suarezt!”

Jordan Henderson és Luis Suarez ma már jó barátok, de a kapcsolatuk nem indult simán. Erről mesélt most az angol középpályás egy érdekes történetet. 

Forrás: talksport.com

Jordan Henderson és Luis Suarez három évig voltak csapattársak a Liverpoolnál, ahová ugyanazon évben, 2011-ben érkeztek. Az angol középpályás most Jamie Carraghernek adott egy interjút, amelyben elmesélt egy történetet arról, hogy mennyi bosszúságot okozott neki az elején az uruguayi csatár az edzéseken.

 “Akkoriban volt egy-két dolog, amit Luis csinált az edzéseken, és ami rettentően idegesített, mert azt éreztette velem, hogy nem vagyok elég jó játékos. Folyton felemelte a karját, és azt kérdezte, hogy “Ez meg mi a fenét művel?”. Ez nagyon érzékenyen érintett akkor és rettentően frusztráló volt. Amikor ezt már sokadjára eljátszotta, akkor annyira ideges lettem, hogy legszívesebben megöltem volna! Aztán idővel sikerült rendezni a nézeteltéréseinket egy elég jó kapcsolatot kialakítanom vele, sőt a végére már olyan közel álltunk egymáshoz, hogy azóta is tartjuk a kapcsolatot.”

Suarez 2014-ben hagyta el a Liverpoolt a Barcelona kedvéért, pedig remek három szezont futott az angol klubnál. Az uruguayi támadó azóta már összefutott korábbi csapatával a BL-ben, legutóbb idén áprilisban, a sorozat elődöntőjében, ahol a második mérkőzésen a Liverpool 4-0-ra győzte le a katalán gárdát, és ezzel bejutottak a döntőbe.