Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha Cristiano brazil válogatott lett volna, Brazília gazdagabb lenne öt világbajnoki címmel!”

Az ötszörös világbajnok brazil válogatott jobbhátvédje, Danilo a DAZN sportközvetítő platformnak adott nyilatkozatában az általa már a Real Madridból is jól ismert Cristiano Roanldot méltatta.

(Kép: as.com)

A 28 esztendős jobbhátvéd, most a Juventusnál is csapattársa CR-nek, aki szerinte páratlan képességű futballista. Hogy mennyire? – Danilo azt igyekezett kifejezni egy eddig még nem használt viszonyítási alappal.

“Cristiano egyszer azt mondta, ha brazilnak született volna, Brazília még vagy 5 világbajnoki címmel gazdagabb lenne. Ha nem is 5-ször, de biztosan nyert volna világbajnoki aranyérmet brazilként!” – Így Danilo

“Ő a tökéletes példája annak, hogy a siker csak úgy nem fog magától jönni. Keményen meg kell dolgoznod érte! Cristiano a futballnak szentelte az életét, már-már mániákus módon. Minden apró részletben a tökéletességre törekszik. Egészen egyedülálló Ő ebben!” – Méltatta csapattársát Danilo, megjegyezve azt is, hogy nagyon örül annak, hogy karrierje során Madrid után még Torinóban is megadatott, hogy egy csapatban játszhasson CR-rel.