Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hűséget fogadott a Barca rutinos játékosa

A minap egy nyilatkozatában tiszta vizet öntött a pohárba a jövőjét illető kérdésekkel kapcsolatban az FC Barcelona rutinos hátvédje…

Gerard Piqué a napokban a Mundo Deportivo részére adott interjúban elárulta, hogy kitölti a Barcelona csapatánál 2022-ig érvényes szerződését, de újabb hosszabbítást már nem tervez a klubnál:

“Mindig elmondom, a Barcelona lesz az utolsó csapatom. Egyáltalán nem akarom más klub mezét felvenni már. Barcás voltam egész életemben. Számomra a Barcelonánál játszani a legnagyobb álom, ami csak létezik. Az a célom, hogy 2022-ig maradjak, de nincs jósgömböm, és nem tudom, hogy képes leszek-e addig játszani. Ha azt látom majd, hogy már nem számítok, hogy már nem tudom a megfelelő szintet hozni, akkor lehet, hogy korábban távozom. Nem hiszem, hogy így lesz, mert ismerem magamat, és hiszem, hogy 2022-ig képes leszek még tartani a szintet, de sosem lehet biztos ebben az ember.”

A 32 esztendős hátvéd az idei szezonban 11 bajnokin és négy BL-mérkőzésen lépett pályára a katalánok színeiben, összességében pedig 2008-as visszatérése óta már több mint 500 tétmeccsen kapott lehetőséget.