Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: biztosan nyert a Roma, nem hibázott a Lazio sem – videóval

Az olasz bajnokság (Serie A) hétvégi, 13. fordulójának vasárnap délutáni programjában mindkét élmezőnyt üldöző római együttes pályára lépett…

Egy félidőn át bírta tartani a lépést a Brescia a jóval esélyesebb AS Roma csapatával, azonban a második félidőben gyakorlatilag egy bő negyedóra alatt padlóra küldték ellenfelüket a Farkasok. Az olasz fővárosban valósággal újjászülető Chris Smalling újabb gólt szerzett új csapata színeiben, majd gólpasszal járult hozzá fiatal csapattársa, Gianluca Mancini első római találatával, és a veterán gólgép, Edin Dzeko állította be a végeredményt. Az újonc Brescia Fabio Grosso kinevezése óta a két mérkőzését 0-7-es gólkülönbséggel vesztette el, és képtelen elmozdulni az utolsó helyről, ellenben a rómaiak a szünet előtti zakó után visszatértek a nyertes útra és visszakapaszkodtak a negyedik pozícióba.

AS Roma – Brescia 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Smalling (49.), Mancini (57.), Dzeko (66.) ill. –

 

Sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte a Serie A legjobb formájában lévő csapata, a Lazio ezúttal a Sassuolo vendégeként diadalmaskodott. A góllövőlistát toronymagasan vezető Ciro Immobile zsinórban a hetedik fordulóban is eredményes tudott lenni, a korábbi másodosztályú gólkirály, Francesco Caputo válaszolni tudott erre a szünet előtt, azonban a hosszabbítás perceiben a nem sokkal korábban csereként játékra jelentkező Felipe Caicedo fordulásból bevágta a győztes gólt a harmadik helyen szárnyaló Sasok javára.

Sassuolo – Lazio 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Caputo (45.), ill. Immobile (34.), Caicedo (90+1.)

 

A forduló eddigi eredményei

Atalanta – Juventus 1-3
AC Milan – Napoli 1-1
Torino – Inter 0-3
Bologna – Parma 2-2
Hellas Verona – Fiorentina 1-0

A forduló további programja

Vasárnap, 18:00 Sampdoria – Udinese (Tv: Digi Sport 1)
Vasárnap, 20:45 Lecce – Cagliari (Tv: Digi Sport 1)
Hétfő, 20:45 SPAL – Genoa (Tv: Digi Sport 1)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye