Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: visszatérhet Liverpoolba a bukott MU-edző

Miközben az előző klubjainál, de főként említésre méltóan a Manchester Unitednél megbukott, most mégis visszatérhet egykori sikerei helyszínére David Moyes. A skót menedzser 2018. tavaszi, West Hamtől való távozása óta munkanélküli a futball világában.

Ám ez a tétlenség hamarosan véget érhet, ugyanis könnyen lehet, hogy a napokban megüresedik az Everton kispadja. Marco Silva a Premier League-ben sokkal többre hivatott gárdával szenved, és csak éppen a kiesőzóna felett egyensúlyoz. A spanyol szakember állítólag eddig is csak azért maradhatott a Goodison Parkban, mert nem találtak megfelelő utódot a kispadra.

Úgy tudjuk, hogy a klubot 2002 és 2013 között irányító Moyes is hajlik a visszatérésre, ami morális szempontból a legjobbkor jöhetne, lévén a „Toffees” hétvégén arcpirító pofonba szaladt bele hazai pályán: az utolsó Norwichtól kaptak ki.

Érdekesség, hogy bár az 56 éves Moyes már hat esztendeje, hogy elhagyta az Evertont, a klubot két olyan játékos szolgálja, akit a skót is edzett a klubnál: a csapatkapitány Seamus Coleman, és a veterán Leighton Baines.