Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL számokban: statisztikák, rekordok a keddi játéknapról

A Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapja nem kevés izgalmat és gólt tartogatott a szurkolók számára, de emellett több érdekesség és rekord is született a találkozókon. 

 

1 José Mourinho klubjai közül a Tottenham volt az első csapat, amelyik kétgólos hátrányból nyerte meg a mérkőzést a Bajnokok Ligájában.

5 – A 2013/14-es BL-szezon óta most először tudta megnyerni a Bayern München az első 5 mérkőzését a csoportkörben.

20Harry Kane 20 gólt szerzett mindössze 24 Bajnokok Ligája mérkőzésen, ezzel pedig ő lett az első olyan játékos, aki ilyen gyorsan elért 20 találatot a BL történetében.

10Keylor Navas 10 védést mutatott be korábbi klubja, a Real Madrid ellen, ami a legjobb teljesítménye minden sorozatot figyelembe véve a 2014/15-ös szezon óta.

14 – Mindössze 14 percre és 31 másodpercre volt szüksége Robert Lewandowskinak ahhoz, hogy mesternégyest szerezzen a Crvne zvezda ellen, ami eddig a leggyorsabban elért négy gól volt a BL történetében egy mérkőzésen.

15 – Az Atlético Madrid 15 kapura tartó lövést eresztett meg a Juventus ellen kedd este. Ennél többet idegenben a 2003/2004-es szezon óta csak egyszer sikerült próbálkozniuk, 2017-ben az AS Roma ellen (20.)

Képtalálat a következőre: „toni kroos psg”

100Toni Kroos volt az egyetlen játékos a PSG ellen a Real Madridban, aki az első félidőben 100 százalékos hatékonysággal passzolt.

(Forrás: Opta)