Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váltásra készül az Everton – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint végveszélyben a portugál menedzsere pozíciója az Everton háza táján, a liverpooli “Kékek” már az utódot keresik…

Az angol bajnokságban (Premier League) mindössze a 16. helyen tanyázó Everton csapatánál egyre inkább napirendi ponton szerepel Marco Silva menedzser leváltása, a legtöbb angol lap szerint, amennyiben a “Kékek” a hétvégi fordulóban ismét kapitulálnak, útilaput köthetnek a fiatal portugál szakember talpára.

A 42 éves menedzser lehetséges utódjának az Everton korábbi stratégáját, David Moyest szemelte ki, akiért várhatóan a West Ham Uniteddel kell megküzdeniük, de felmerült a hétvégén a Libertadores-kupát megnyerő brazil Flamengo vezetőedzője, Jorge Jesus megszerzésének lehetősége is, akit azonban állítólag többek közt a Barca és a Real is figyel már.

Silva a második szezonját tölti az Everton élén, ám amíg a tavalyi évadot a nyolcadik helyen zárta irányításával a gárda, addig az új idényben meg sem tudják közelíteni az egy évvel ezelőtti teljesítményüket.