Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Visszavágyik korábbi klubjához a középpályás!

Ivan Rakitic a spanyol internetes szolgáltatónak, az El Desmarque-nak adott legutóbbi interjújában beszélt a mostanában igencsak kérdésessé vált jövőjéről. 

(Kép: as.com) 

A horvát válogatott játékos a minap Sevillában járt, ahol az El Desmarque ‘követendő példaképeknek választotta’ így neki ítélte az arrafelé rangos ‘Premio a los Valores’ elnevezésű elismerést.

Az est sztárvendégeként Rakitic nem kerülhette el az újságírói kérdéseket, így a jövőjét firtató érdeklődéseket sem. A 31 esztendős játékos az alábbi két kérdés közül főleg az elsőre adott olyan választ adott, amely nem feltétlenül arra utal, hogy Barcelonában tervezi a folytatást hosszabb távon.

Arról, hogy milyen érzés lenne visszatérni futballozni is Sevillába?

“Meglátjuk, mi történik majd. Ha eljön a megfelelő idő, akkor mindannyian tudjuk, hogy korábbi klubjaim közül a Sevillához térnék vissza legszívesebben. Ezt már sokszor mondtam. Örülök annak, hogy jól megy a csapatnak, és láthatóan fejlődik évről-évre. Nem tagadom, nagy álmom, hogy még egyszer a Sevilla mezét viselhessem.”

Az Atlético Madrid is érdeklődik…

“Ugyan azt tudom mondani, mint az előbb: Meglátjuk mi történik. Az Atlético masszív klub, versenyképes együttes. A célom továbbra is az, hogy trófeákat nyerjek. Ha ezt a Barcelonával tehetem, akkor viszont nincs ennél jobb hely!”

Rakitic egyébként külön kihangsúlyozta a válaszait követően, jól érzi magát a Barcánál, viszont senki nem tudhatja, mit hoz a jövő, különösen a futballban. Egy biztos, ő élvezni szeretné a játékot, és ez számára a legfőbb szempont.