Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválistól igazolhat csatárt a Ferencváros – sajtóhír

Magyar és román sajtóértesülések egyaránt megerősítették, hogy a magyar bajnoki címvédő Ferencváros együttese az üldözők közé tartozó Kisvárda támadóját igazolhatja le januárban…

A Fanatik és a Csakfoci egyaránt megerősítette, hogy a Ferencváros a januári átigazolási időszak során a Kisvárda gólveszélyes támadójával,  Gheorghe Grozav leigazolásával készül tovább mélyíteni keretét. A román forrás úgy tudja, a zöld-fehérek 600 ezer eurót is hajlandók lennének kifizetni érte.

A 29 esztendős Grozav egy évvel ezelőtt igazolt a Dinamo Bukaresttől a várdaiakhoz, akik alkalmazásában tavasszal öt gólt szerzett, az aktuális idény eddig eltelt részében pedig már hét találatnál tart, és az OTP Bank Liga teljes mezőnyében egyedül a góllövőlistát nyolc találattal vezető Feczesin Róbert (Újpest) volt nála többször eredményes.

A források szerint a két klub közt már zajlanak az egyeztetések, és amennyiben minden részletet illetően sikerül megállapodni, akkor januárban sor kerülhet a román támadó csapatváltására.