Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: két jelölt a kispadra – sajtóhír

Helyi lapértesülések szerint könnyen lehet, hogy a tegnapi kiütéses vereség volt az utolsó csepp a pohárban az Everton együttesénél a portugál menedzser felé…

A Liverpool Echo jelentése értelmében az Everton a Liverpool elleni fiaskó után leváltani készül az elmúlt hetekben már eddig is sokat bírált Marco Silva menedzsert, és állítólag már két lehetséges utóddal is megkezdődtek a tárgyalások.

A 42 éves portugál szakember a második szezonját tölti az Everton élén, ám amíg a tavalyi évadot a nyolcadik helyen zárta irányításával a gárda, addig az új idényben meg sem tudják közelíteni az egy évvel ezelőtti teljesítményüket, ráadásul az újabb súlyos vereség után szégyen szemre már az angol bajnokság (Premier League) kieső zónájába süllyedtek.

A helyi lap szerint utódja a korábbi menedzser, David Moyes és a játékosként a “Kékeket” 2004 és 2012 között hűségesen szolgáló Tim Cahill közül kerülhet ki rövidesen.

A sorozatbeli három veresége után a 20 csapatos mezőny 18. helyén tanyázó Everton a hétvégi fordulóban a Chelsea együttesét látja majd vendégül.