Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marcelo egy golfütőt adott Bale-nek karácsonyra – VIDEÓ

A Real Madrid játékosai szerda este egy karácsonyi vacsorán vettek részt, amin ott volt az egész felnőtt keret, és úgy tűnik, meg is ajándékozták egymást, mert az El Chiringuito nevű spanyol sportműsor és a Marca is kiszúrta, hogy Gareth Bale egy különleges meglepetéssel tért haza. 

Forrás: Sergio Ramos Twitter

A játékosok egy Madrid külvárosában található étteremben gyűltek össze karácsony alkalmából, ami már szokássá nőtte ki magát a csapatban. A vacsorán a felnőtt keret tagjai vettek részt, kivéve Karim Benzemát és Toni Kroost.

Az eseményen meg is ajándékozták egymást a játékosok. A spanyol Marca szerint ezek leginkább vicces meglepetések voltak, mint komoly ajándékok. A hírek szerint Marcelo ezt olyannyira komolyan vette, hogy a lap szerint Gareth Bale golfütőt kapott a braziltól, utalva arra, hogy a walesi szélsőnél kiemelt helyet foglal el ez a sport, talán olyannyira, hogy a futball és a Real Madrid elé is helyezi, ahogy az azon a bizonyos zászlón is látszott.

Az is kiderült még, hogy Lucas Vázquez súlyzókat kapott, hiszen jelenleg is sérüléssel küszködik, miután egy edzés során ráejtett egy ilyet a lábára, és eltört a lábujjaBrahim Díaz gyerekjátékot kapott utalva ezzel fiatal korára, míg a szintén tinédzser Vinícius Junior egy plüssállatot vihetett haza. A keresztszalag-szakadással lábadozó Marco Asensiót egy járókerettel ajándékozták meg, Luka Jovicsot pedig egy spanyol szótárral lepték meg.