Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Spurs játékosai nem nézhetik meg a 2-7-es Bayern elleni zakót

A Tottenham menedzsere, José Mourinho megtiltotta játékosainak, hogy megnézzék a Bayern München elleni, 2-7-es eredménnyel záruló hazai BL-meccset – számolt be a BBC.

Mindkét csapat továbbjutóként várja a ma esti mérkőzést, a német együttes pedig már biztos csoportelsőként készülhet. A csapatok október elején találkoztak egymással Londonban, akkor a Bayern 7-2-re győzött. Érdekesség, hogy ezen a meccsen Mauricio Pochettino és Nico Kovac személyében két olyan edző ült a kispadokon, akik azóta már távoztak. A Tottenham új menedzsere, Mourinho megtiltotta játékosainak, hogy ezt az összecsapást visszanézzék.

„Megtiltottam, hogy megnézzék. Én visszanéztem párszor, de a srácok egy képet sem nézhetnek meg” – nyilatkozta Mourinho.

Az angol csapatban továbbra sem léphet pályára Hugo Lloris és Michel Vorm, valamint a mezőnyjátékosok közül Ben Davies, Erik Lamela, Harry Winks és Tanguy Ndombélé játékára sem számíthat a portugál menedzser.

„Remek lehetőség a kevesebbet játszóknak, hogy pályára léphessenek, és megmutathassák, mire képesek. A futballisták az edzéseken nem ugyanazok, mint a meccseken, és néhány srác még nem kapott túl sok játéklehetőséget az itteni öt meccsem alatt. Rengeteg meccsünk van még az újévig, úgyhogy érthető, hogy eszközölünk néhány cserét és pihentetünk néhány játékost, valamint másoknak lehetőséget adunk” – tette hozzá a portugál szakember.