Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic visszatérhet az angol bajnokságba!

A legújabb hírek szerint a szabadügynök Zlatan Ibrahimovic és a Mino Raiola vezette menedzsmentje Carlo Ancelotti mozgolódása miatt megvizsgálta annak lehetőségét, hogy a svéd sztár újra a Premier League-ben szerepelhessen.

Mint ismert, szinte biztosan Carlo Ancelottit nevezik ezen a héten az Everton edzőjévé. A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szakembert nem is olyan régen még attól a Napolitól rúgták ki, amellyel szintén szóba hozták a Los Angeles Galaxytól távozó Ibrahimovic-ot. A pletykák nem alaptalanok, ugyanis Ancelotti és a veterán csatár nagyon jó, baráti kapcsolatot ápolnak az együtt, Párizsban eltöltött szezonjuk óta.

Bár eddig szinte biztosan az AC Milan tűnt befutónak Ibra kegyeiért, azonban Ancelotti várhatóan különleges kihívásnak ígérkező liverpooli munkája könnyen visszacsábíthatja a Premier League-be a 38 esztendős svédet. Állítólag Ibrahimovic is hajlana az angol bajnokságra, csakhogy újra barátja irányítása alatt játszhasson.

Úgy tudjuk, hogy az Everton nem akar feltétlenül versenyezni a Milan nem kimondottan világszínvonalú ajánlataival versenyezni, de alighanem képesek lennének eleget fizetni Ibrahimovic-nak. Utóbbi a hírek szerint másfél idényre való szolgálatáért 6 millió eurót kért a piros-feketéktől.