Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Mourinho nyerni jött!”

A korábbi Tottenham-tréner, az angol válogatott is irányító Glenn Hoddle egészen egyértelmű véleményt fogalmazott meg arról, hogy mi alapján ítélhető majd meg José Mourinho kinevezése a Spursnél.

(Kép: goal.com)

“Mr. Levy (A Tottenham elnöke – a szerk.) jól tudta, hogy ha nem lép gyorsan, Mourinhora lecsap az Arsenal vagy a Bayern München. Túl sokat spekuláltak a sajtóban Mourinho-ról, így hát lépni kellett!” – Idézi a goal.com Hoddle-t.

“Az igazából lényegtelen, hogy mióta akart a Tottenham edzőt cserélni, hiszen végül gyorsan és jól megoldották Pochettino utódlását. Tudom, hogy a szurkolókban vegyesek az érzések, hiszen nagyon szerették Pochettinot, de talán ők is érzik, hogy Mourinho képes lehet trófeához segíteni a csapatot! Szinte biztos, hogy Mourinho is rövid távú sikerben gondolkozik, hiszen az elmúlt időszakban 2-3 évnél tovább nem maradt egy klubnál sem.” – Folytatta a korábbi Spurs menedzser.

“A Tottenhamnek most már trófeára van szüksége ahhoz, hogy szintet léphessen. Mourinho pedig nagyon jó abban, ha nyerni kell. Biztos vagyok benne, hogy ezért igazolták őt. Úgy hiszem optimista a hangulat a csapatnál, és most már talán a szurkolók többségénél is. Ráadásul szerintem most már Mourinho is látja, hogy a Tottenham bizony egy nagy klub, és talán alábecsülte a korábbi években…” – Tette még hozzá Hoddle, aki a végére hagyta a kulcsmondatot:

“Ha Mourinho trófeát nyerne a csapattal, az tudná csak igazán igazolni azt, hogy mennyire is volt jó döntés az ő kinevezése!”