Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Haaland kiválasztotta új csapatát! – sajtóhír

Több nemzetközi forrás is megerősítette, hogy napjaink egyik legkapósabb csatártehetsége meghozta döntését jövőbeli klubjának kilétét illetően…

Több olasz sportlap egybehangzóan megerősítette, hogy a Red Bull Salzburg ifjú norvég gólgyárosa, Erling Haaland a Juventus csapatában folytatja pályafutását, és az átigazolás egyes részletei is napvilágot láttak.

Tuttosport lehozta, hogy a 19 éves játékos és stábja egyértelműen a torinói klubot választotta annak ellenére, hogy a kérők hosszú sorában jelen volt többek közt a Barcelona, a Manchester United, a Borussia Dortmund az AC Milan gárdája is.

A Corriere dello Sport eközben arról adott hírt, hogy Haaland átigazolása 30 millió euró ellenében megy végbe, a La Gazzetta dello Sport pedig a szerződés részleteit tárta fel, mely szerint Haaland öt esztendőre ír alá a Bianconerihez, és évente 3.5 millió eurót fog keresni bónuszok nélkül.

A 19 esztendős gólgyáros egészen elképesztő gólérzékenységről tesz tanúbizonyságot az idei szezonban: az osztrák bajnokságban 14 meccs alatt 16-szor volt eredményes, a BL hat csoportmeccsén nyolc alkalommal talált be, míg az Osztrák Kupa két meccsén négy találat fűződött a nevéhez.