Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Rangers vinné a Chelsea mellőzöttjét – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Chelsea soraiban egyre kevesebb lehetőséghez jutó világbajnok támadó a skót élcsapatnál köthet ki januárban…

A Daily Record információi szerint a skót bajnokságban (Premier League) a második helyet elfoglaló Glasgow Rangers gárdája a januári átigazolási időszak során a Chelsea színeiben egyre kevesebb játéklehetőséghez jutó rutinos támadóval, Olivier Giroud-val erősítené keretét Steven Gerrard menedzser kérésére.

A 33 éves francia csatár két évvel ezelőtt igazolt a “Kékekhez” az Arsenaltól, és amíg a tavalyi idényben 13 gólig jutott, addig az aktuális kiírásban mindössze egy találatot az Európai Szuperkupa-döntőn, a bajnokságbeli öt pályára lépésén eredménytelennek bizonyult. A csapat élére nyáron kinevezett Lampard regnálása alatt abszolút kiesett a pikszisből, a klub egykori kiváló játékosa a jóval fiatalabbakban látja a megoldást vele szemben.

Giroud pályafutása korábbi szakaszában a PL-en kívül kizárólag hazájában futballozott a Montpellier, a Tours, az Istres és a Grenoble csapataiban.