Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona kapusát szemelte ki a Juventus – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az olasz rekordbajnok Juventus csapata komoly változások elé néz jövő nyáron kapusposzton, ezért a poszt egyik legjobbjával képzelnek el erősítést…

A Mundo Deportivo riportja szerint a Juventus vezetősége komolyan fontolóra vette, hogy jövő nyáron ajánlatot tegyen a Barcelona részére Marc-André ter Stegen megszerzésére vonatkozólag. A forrás szerint a torinói gárdától az évad végén a veterán Gianluigi Buffon visszavonulhat, az első számú kapus Wojciech Szczesnyt pedig nem marasztalnák, ezért lenne szükség a pótlásra, akit a világ egyik legjobb portása személyében ismertek fel.

Arról egyelőre nem jelentek meg pontos információk, hogy cserébe pontosan mit kínálhat fel a Juventus vezetősége, de a kiszivárgott hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy akár több játékost is feláldoznának a német kapusért, benne lehet az üzletben akár a katalánok által már hosszabb ideje monitorozott Paulo Dybala és/vagy Adrien Rabiot is.

A 27 esztendős hálóőr 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengldabachtól a Barcához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 90 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.