Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy Arsenal legenda: „A Liverpool már megállíthatatlan”

A Liverpool a féltávhoz érkezve gyakorlatilag már eldöntötte a bajnoki cím kérdését a Premier League-ben. A „Vörösök” egy meccsel kevesebbet játszva is immár tizenhárompontos előnnyel őrzik első helyüket a második Leicester előtt. Ezzel kapcsolatban fogalmazta meg véleményét Thierry Henry.

Egyébként sem rossz ómen a Boxing Day környéké vezetni a Premier League tabelláját, hát még ilyen magabiztos pontelőnnyel, mint amivel a Liverpool rendelkezik az üldözőhad előtt. Jürgen Klopp csapata így pedig végre megszerezheti a klub áhított, első bajnoki címét, mióta az első ligát Premier League-nek nevezik (1992).

Az Arsenal egykori sztárja, Thierry Henry tegnap a „Vörösök” vitathatatlan elsőségével kapcsolatban nyilatkozott:

„Amit csinálnak, az már nem normális. A rajongóiknak örülniük kell egy ilyen csapat megcsodálásakor. Nem vagyok a Liverpool szurkolója, mint mindenki tudja, de szeretek látni olyan csapatot, amely ilyen módon játszik. Készülnek, harcolnak és mindig nyernek. Megállíthatatlanok. Félelmetes, amit most csinálnak. Kloppnak és a fiainak feladata van. És csak akkor fognak leállni, ha matematikailag is biztos a bajnoki cím.”

– dicsérte a régi riválist, a világ-, és Európa-bajnok francia.