Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült gázsival marasztalná Mbappét a PSG – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a PSG csapata még az aktuális szezon közben megújítaná legnagyobb csillaga szerződését, ráadásul nem is akármilyen feltételek mellett…

A spanyol AS nevű lap a minap arról számolt be, hogy a Paris Saint-Germain vezetősége még a jelenlegi idény közben meg szeretné újítani Kylian Mbappé szerződését a csapatnál, mert a párizsi klubnál attól tartanak, hogy a Real Madrid meg fogja környékezni jövő nyáron az ifjú zsenit.

A 21 éves világbajnok francia támadó jelenlegi szerződése 2022-ig érvényes és a megállapodás éves szinten nagyjából 17.5 millió eurót garantál számára. A kiszivárgott információk szerint az új ajánlatban a PSG további öt esztendőn keresztül ennek az összegnek közel a dupláját, 32 millió eurót kínál nélkülözhetetlen játékosának.

Mbappé jelenleg a harmadik szezonját tapossa a PSG alkalmazásában, a 2019-2020-as szezon során eddig 19 mérkőzés alatt 18-szor vette be az ellenfelek kapuit, összességében pedig két és fél év alatt már 78 gólt szerzett a csapat színeiben.

Amennyiben létrejön a rebesgetett új szerződés, Mbappé a világ a második legjobban fizetett játékos lesz az évi 40 millió eurót kasszírozó Lionel Messi mögött, megelőzve például a “csak” 31-et kereső Cristiano Ronaldót.