Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus lehet a befutó a Serie A legnagyobb tehetségéért – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint annak ellenére, hogy korábban más csapatok versenyeztek érte, a Juventus lehet a favorit az olasz bajnoki mezőny legnagyobb fiatal tehetségének megszerzésére…

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egyaránt megerősítette, hogy hirtelen a Juventus csapata lett az első számú favorit az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában valósággal berobbanó fiatal szélső, Dejan Kulusevski megszerzésére.

A beszámolók szerint a labdarúgó már megegyezett a Juventusszal, amellyel 2024-ig szóló szerződést készül kötni, már “csak” az érintett kluboknak kell megegyezniük egymással. Erről ellentétes információk láttak napvilágot: az egyik verzió szerint erre a szezonra még marad kölcsönben a Parmánál, de a játékjoga a bergamóiaktól a torinóiakhoz vándorol, a másik eshetőség szerint viszont már januárban a Juventushoz kerülhet, akik helyett Marko Pjacát küldenék az évad hátralévő részére a Ducalihoz. Kulusevski eladási ára várhatóan 30-40 millió euró körül lehet és további bónuszokat is tartalmazhat a szerződése.

A 19 esztendős játékos az idei kiírásban 17 bajnokin négy találatot és hét előkészítést regisztrált a Parma színeiben, ahol az Atalantától kölcsönben szerepel. A korábbi híresztelések szerint Olaszországból az Inter és a Napoli versengett érte, míg a Premier League élmenői közül a Liverpool, a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal ugyancsak komolyan érdeklődött a leigazolása iránt.