Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: új szlovák kedvenc érkezhet

Marek Hamsík lassan már egy éve, hogy maga mögött hagyta a Napoli együttesét. A szlovák válogatott sztárja majd’ tizenkét éven át szolgálta az olasz klubot. A legfrissebb értesülések szerint most egyik honfitársa „pótolhatja” őt a San Paoloban.

Állítólag Gennaro Gattuso komolyan fáradozik azon, hogy megerősítse a Serie A-ban bukdácsoló Napolit. Úgy tudjuk, hogy a Napoli vezetése hajlandó némi pénzt felajánlani a korábbi Milan-legendának, hogy kedve szerint alakítgassa már a januári transzferidőszakban a keretet.

Ha minden igaz, Stanislav Lobotka az első számú kiszemeltje Gattusoéknak. A 25 esztendős szlovák középpályás a Celta Vigotól érkezhet, ahová azonban még egészen 2023-ig köti szerződés. A trencséni származású Lobotka alapembernek számít a Celtaban, amely a hírek szerint akár 30 milliót is elkérhet, az alapvetően védekező focistáért.

Az olasz sajtó értesülései szerint nemrég még az Arsenalnál is szóba került Lobotka megszerzése, ám Mikel Arteta rendkívül elégedett Lucas Torreira játékával, és nem igényli újabb szűrő középpályás szerződtetését.