Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United elbénázta Haaland megszerzését

Hiába volt szinte biztosra vehet a Manchester United befutó státusza Erling Braut Haaland kegyeiért, az előző év utolsó napjaiban a norvég csatár végül a Borussia Dortmundot választotta. A salzburgi gólgép mindenesetre jól döntött, még ha érdekes ellentétek is húzódtak meg a háttérben.

Tudni kell, hogy a 19 esztendős Haaland menedzselését nem más látja el, mint a szakmájában a világ legjobbjai közé tartozó Mino Raiola. A holland nemzetiségű egykori pizza-szakács már nem egy játékos manchesteri szerződését elősegítette. Igaz, az utóbbi időben közismerten megromlott viszonya az Old Trafford vezéreivel, lévén pártfogoltjai közül már csak Paul Pogba játszik a híres vörös mezben. Igaz, számára az elmúlt másfél év felér egy fogorvosi tortúrával, olyannyira le akar lépni. Ibrahimvoic, Mhitarjan már régen eligazoltak. Ami igazán fájhat Raiolának, az pedig a Lukakuval való szakítása, amihez nagyban hozzájárultak utóbbi fél rémes évei a szürke angol iparvárosban.

Mindennek fényében pedig nem meglepő, hogy Raiola nem ugrált örömében, mikor a Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer személyesen utazott Salzburgba, hogy meggyőzze Haalandékat. Ráadásul mindezt a gőgös játékos-ügynök háta mögött!

Szakértők szerint, ha a United nem kerülte volna meg Raiolat, jó eséllyel valóban náluk kötött volna ki Szoboszlai Dominik korábbi csapattársa.