Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: A középpályás nem hosszabbít ‘a világ legjobb csapatánál’?

A Liverpoolnál sok sérülése miatt a kiegészítő ember szerepére kárhoztatott Adam Lallana az Off the Ball című, Angliában népszerű podcast adásában érdekes utalást tett liverpooli jövőjére.

Klopp és Lallana útjai hamarosan elválhatnak? (Kép: goal.com)

A már 31 esztendős angol középpályást hiába kedveli Jürgen Klopp menedzser, Lallana liverpooli karrierjében talán nem lövünk nagyon mellé azzal, ha azt mondjuk, hogy az igazán nagy áttörés elmaradt.

A Southampton együttesétől 2014-ben igazolt korábbi 34-szeres válogatott játékos hamarosan válaszút elé érkezik, hiszen szerződése nyáron lejár a “Vörösöknél”.

“Nem foglalkozom a szerződésemmel. Örülök annak, hogy a világ legjobb csapatának a tagja vagyok, és ezt ki is szeretném élvezni.” – Kezdte gondolatmenetét Lallana.

“A szerződésem egyébként is egy olyan dolog, amelyet a háttrében majd megtárgyalunk. Az elkötelezettségemet a klub iránt ez a folyamat egyáltalán nem fogja befolyásolni. Továbbra is 110%-os marad a hozzáállásom, függetlenül attól, hogy maradok-e a szezon vége után is a klubnál. Nagyszerű klubban, fantasztikus el elhivatott társakkal futballozhatok, hiba lenne, ha ezt nem élvezném ki amíg csak tehetem!” – Így Lallana, aki szerintünk hozzáállásból most jelesre vizsgázott.