Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: simán nyertek a nagyok, a Chelsea hármat, az MU négyet vágott – videóval

Az angol élvonalbeli bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján a Chelsea a Burnley, a Manchester United pedig a Norwich ellen aratott magabiztos győzelmet hazai pályán.

Frank Lampard együttese már az első félidőben lerendezte a Burnley elleni összecsapást: a londoni kékek a 27. percben Jorginho tizenegyesgóljával jutottak vezetéshez. Még a szünet előtt Tammy Abraham megduplázta csapata előnyét, méghozzá a fiatal Reece James gólpasszát követően. A találkozót uraló Chelsea a fordulást követően a kegyelemdöfést is megadta ellenfelének: César Azpilicueta beadásából Callum Hudson-Odoi volt eredményes.

Chelsea – Burnley 3–0 (2-0).
Gólszerzők: Jorginho (büntető), Abraham, Hudson-Odoi.

A találkozó videós összefoglalója:

A Vörös Ördögök rendkívül intenzív támadójátékkal kezdték a mérkőzést, ám egészen a 27. percig kellett várni az első találatra: ekkor Juan Mata beívelését követően Marcus Rashford volt eredményes – a támadó a második játékrész elején duplázott, második gólját büntetőből szerezte. Az 54. percben az első találathoz hasonló forgatókönyvet láthattunk, Mata volt az előkészítő, ezúttal pedig Anthony Martial a befejező. Az utolsó negyedórában a csereként beálló Mason Greenwood is feliratkozott a góllövők listájára, így Ole Gunnar Solskjaer gárdája megőrizte ötödik helyét a tabellán.

Manchester United – Norwich City 4–0 (1-0).
Gólszerzők: Rashford (2 – egyet büntetőből), Martial, Greenwood.

A találkozó videós összefoglalója:

A hétvége további eredményei és programja:

Péntek
Sheffield 1–0 West Ham

Szombat
Crystal Palace 1–1 Arsenal
Everton 1–0 Brighton
Leicester 1–2 Southampton
Wolverhampton 1–1 Newcastle
18:30 Tottenham – Liverpool (Spíler 1)

Vasárnap
15:00 Bournemouth – Watford (Spíler 1)
17:30 Aston Villa – Manchester City (Digi Sport 2)

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: