Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Interből szerződtetne játékost az Everton – sajtóhír

A liverpooli gárda a “kék-feketék” játékosa iránt érdeklődik, írja a Gazzetta dello Sport.

Az Everton újdonsült menedzsere, Carlo Ancelotti az Internazionale középpályását, Matías Vecinót szemelte ki csapatának megerősítésére, olasz sajtóinformációk szerint. A 28 éves középpályást azonban nehéz lesz meggyőzni a távozásról, hiszen az elmúlt évekhez képest idén jobban teljesít az Inter, és emellett ő is megkapja a kellő lehetőséget a bizonyításra Antoni Conte mestertől.

Ancelotti azonban csak B-tervként számol a 28 éves játékossal, mert első körben a Juventus középpályását, Emre Cant szeretné megszerezni, azonban sem a “Zebrákkal”, sem a német játékossal nem haladnak a tárgyalások. A két játékosból kiindulva az olasz szakember tehát egy úgynevezett box-to-box középpályást akar az Evertonhoz csábítani, aki a nagy teherbírása mellett képes mélységből szervezni a játékot.

Az uruguayi középpályás 2017-ben szerződött az Interhez a Fiorentina együttesétől, azóta 88 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 10 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Vecino piaci árát 23 millió euróra tartják, viszont a “kék-feketék” ettől jóval többet kérnének érte amennyiben Antonio Conte elengedné játékosát.