Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van de Beek is megszólalt a Real Madriddal kapcsolatban

Egybehangzó holland sajtóértesülések szerint Donny van de Beek már biztosan a Real Madrid játékosa lesz. A hírt most maga középpályás is kommentálta. 

Forrás: AS

Van de Beek is reagált az őt körülvevő sajtóhírekre, miszerint a holland középpályás és klubja már mindenben megegyezett a Real Madriddal. Az Ajax futballistáját már korábban is hírbe hozták a spanyol klubbal, de a Manchester United is képben volt egy ideig.

Van De Beek a hétvégi, Sparta elleni győzelmük után, ahol ráadásul gólt is szerzett, maga is megszólalt az állítólagos megállapodással kapcsolatban.

“Semmi sem hivatalos. Még semmilyen szerződést nem írtam alá, ez a nagy helyzet. Semmi nem változott az idény kezdete óta.”

Az újságírók azért azt is megkérdezték, hogy a Real Madridba vagy a Manchester Unitedba igazolna, de Van de Beek sejtelmes választ adott.

“Nem akarok választani. Mindkettő egy kiváló klub, ahogy az Ajax is. Mindenekelőtt viszont jelenleg nincs mi közül választani, de ha mégis kellene, mindkettő jó opció lenne.”

A holland De Telegraaf szerint a Real Madrid és az Ajax már megegyezett egy 55 millió eurós vételi árban, és már csak az aláírás hiányzik az üzletből.