Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat a Napoli sztárja ügyében – sajtóhír

Ugyan korábban úgy tűnt, hogy nyáron szabadon igazolhatóként távozhat a Napoli meghatározó játékosa, és számtalan nagyobb klub érdeklődött iránta, a legfrissebb hírek szerint a belga szélső mégis hajlik a hosszabbításra…

A Sky Sport Italia beszámolói értelmében Dries Mertens és stábja az elmúlt napokban pozitív megbeszéléseket folytatott a Napoli vezetőségével, melynek eredményeként a belga sztárjátékos készen áll arra, hogy meghosszabbítása az évad végeztéig érvényes szerződését a Dél-olasz csapatnál.

A 32 esztendős támadó a 2016-2017-es idényt 28 Serie A-s találattal zárta, majd egy évvel később összességében 22, tavaly pedig 19 találatig jutott, a jelenlegi kiírásban eddig négy bajnoki és öt BL-beli találat fűződött a nevéhez. 2013 óta tartó nápolyi karrierje alatt minden sorozatot figyelembe véve 118 gólt szerzett 304 fellépés során az Azúrkékek szerelésében. Pályafutása korábbi szakaszában kizárólag Belgiumban és Hollandiában focizott, távozása esetén a teljesség igénye nélkül Arsenal, az Everton és a Tottenham egyaránt érdeklődést mutatott megszerzése iránt, akárcsak a Borussia Dortmund vagy az Atlético Madrid egyesülete.