Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliába került a Lipcse csatára – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseinknek megfelelően, valóban a feljutást üldöző angol klub vette kölcsön a RB Leipzig támadójának játékjogát…

A hétfői nap folyamán az angol másodosztályban (Championship) szereplő Leeds United vezetősége bejelentette, hogy kölcsönvette az RB Leipzig égisze alatt eddig Franciaországban szereplő támadó, Jean-Kevin Augustin játékjogát az idény hátralévő részére.

A 22 esztendős támadó a PSG akadémiáján nevelkedett, 2011-ben a lipcsei egyesület 11 millió font ellenében vásárolta meg őt a párizsiaktól, majd a német klub színeiben mindent egybevetve 67 tétmérkőzésen 20 gólt szerzett, míg a 2019-2020-as szezon első felét az AS Monacónál töltötte kölcsönben, ahol azonban cseppet sem találta meg a számításait, és tíz bajnoki alatt képtelen volt betalálni.

Marcelo Bielsa klubmenedzser reményei szerint a francia korosztályos válogatott csatár segíthet elérni a Leeds számára a hőn áhított feljutást. A gárda jelenleg az automatikus feljutást jelentő, második helyen tanyázik az angol második vonalban egyetlen ponttal lemaradva az éllovas West Brom mögött.