Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban folytatja a Barca tehetsége – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint az átigazolási időszak finisében elhagyja a Barcelona csapatát a több játéklehetőségben reménykedő fiatal támadó…

Olasz és spanyol lapok egyaránt megerősítették, hogy Carles Pérez napokon belül elhagyja az FC Barcelona csapatát, és a fiatal támadó a következő hétvégén esedékes bajnoki mérkőzésen már új csapata, az AS Roma rendelkezésére állhat, átigazolásának hivatalos bejelentésre a keddi napra várható.

A 21 esztendős szélső 2012-tól a Blaugrana alkalmazásában, egészen a tavalyi szezonig a Barca korosztályos csapatait erősítette, az elmúlt években az alacsonyabb osztályokban szereplő B csapat húzóembere volt, és a 2018-2019-es idény alatt mutatkozhatott be az első csapat színeiben. Azonban a tehetséges játékos képtelen volt alapemberré válni az első csapatban: 12 pályára lépés alatt két gólt szerzett. Az új edző pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem számol vele a továbbiakban.

Az Onda Cero információi szerint Pérez 13 millió euró ellenében válthat klubot, a megállapodásban pedig nem szerepel visszavásárlási opció a katalán óriásklub részéről.