Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért az amerikai kontinensre az argentin válogatott középpályás – HIVATALOS

Az egykor nagy tehetségnek tartott argentin középpályás ötéves európai próbálkozás után háta mögött hagyta az öreg kontinenst, és Mexikóban folytatja tovább pályafutását…

A Zenit csapatától már jó ideje távozni készülő Matías Kranevitter klubváltása a minap hivatalossá vált, miután az argentin középpályás a mexikói Monterrey gárdájával kötött szerződést.

A 26 esztendős védekező középpályás annak idején, 2015-ben komoly reményekkel igazolt át nevelőegyesületétől, a patinás River Plate csapatától Európába, az Atlético Madrid gárdája 8 millió eurót fizetett érte. Azonban Simeone honfitársa kevés lehetőséghez jutott a “Matracosoknál”, kétéves fővárosi munkavállalása alatt mindössze egy fél szezont töltött valójában a csapatnál, részben hazájában, részben pedig a Sevilla színeiben szerepelt kölcsönben. Két és fél évvel ezelőtt korábbi Riveres csapattársaihoz csatlakozva szerződött az orosz bajnokságban érdekelt Zenithez, amely színeiben eleinte ugyan állandó játéklehetőséget tudott követelni magának, később azonban teljesen kegyvesztetté vált, az aktuális kiírásban mindössze két meccsen jutott szóhoz.

A 9-szeres argentin válogatott Kranevittert a kiszivárgott hírek szerint odahaza és több európai klubban is szívesen látták volna, ő azonban a mexikói csapat ajánlatát fogadta el.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!