Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyta az AS Romát a saját nevelésű játékosa – HIVATALOS

A csütörtöki érkezők mellett a mai napra egy szomorú távozót is kénytelen volt bejelenteni az AS Roma egyesülete, ugyanis saját nevelésű játékosa hagyta el az Örök Várost…

A Valencia csapatában folytatja pályafutását az AS Roma együttesét 18 év után elhagyó Alessandro Florenzi, aki az évad hátralévő részére kölcsönben került a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában is érdekelt spanyol klubhoz. Ugyanakkor a korábbi híresztelésekkel ellentétben, a tranzakció nem tartalmaz vételi opciót a “Deneverések” számára.

A Farkasok 28 esztendős saját nevelésű csapatkapitánya 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az aktuális idényben a nyáron kinevezett Paulo Fonseca rendszerint nem számol vele a kezdőben, így a közönség kedvenc az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as kiírásban mindössze kilenc találkozón léphetett pályára.

Florenzi személyében Totti és De Rossi közelmúltbeli távozása után tehát egy újabb ikonikus játékos hagyta el a generációváltáson áteső fővárosi klubot.