Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saját magától kérdezett a sajtótájékoztatón Mourinho – videóval

José Mourinho, a Tottenham Hotspur menedzsere rendhagyó sajtótájékoztatót tartott csapata vasárnap délutáni Manchester City elleni találkozója előtt. A portugál szakember belebújt az újságírók bőrébe, és feltette magának azokat a kérdéseket, amelyeket amúgy is megkapott volna.

Angliában péntek este zárul az átigazolási időszak. A Tottenham eddig igencsak aktív volt a piacon, hiszen a 27 éves Christian Eriksent 20 millió euróért eladta az Internek, a 22 esztendős Kyle Walker-Peters-t a Southamptonnak, míg a 29 éves angol válogatott Danny Rose-t a Newcastle-nek adta kölcsön. A távozók mellett két komoly igazolása is van a Spursnek: a 22 éves holland válogatott Steven Bergwijnért 30 millió eurót fizettek a PSV Eindhovennek, míg az eddig kölcsönben náluk játszó 23 éves argentin Giovani Lo Celsoért 60 millió eurót a Betisnek.

Az újságírók ebben az időszakban főleg az átigazolásokról kérdezik az edzőket. Mourinho elébe ment a dolgoknak, és anélkül, hogy egy kérdést is kapott volna, feltette azokat magának és meg is válaszolta őket.

„Első kérdés: várható még, hogy érkezik valaki a téli átigazolási időszak végéig? Első válasz: nem. Mehetünk is a következő kérdésre. Második kérdés: elégedett az átigazolási időszakkal? Igen, elégedett vagyok” – válaszolta Mourinho a saját kérdéseire, majd a klub sajtósa közbevetette, hogy az egyik újságíró így kettővel kevesebbet kérdezhet.

A portugál menedzser ezt követően azt is megkérdezte magától, hogy nem akart-e egy csatárt is szerződtetni, erre azonban nem válaszolt. Amikor az első újságíró szót kapott, természetesen Mourinho első kérdésével kezdett.

A Premier League 25. fordulójának menetrendje:
Szombat:
13:30: 
Leicester – Chelsea (Tv: Digi Sport1)
16:00: Bournemouth – Aston Villa
16:00: Crystal Palace – Sheffield United
16:00: Liverpool – Southampton (Tv: Digi Sport1)
16:00: Newcastle – Norwich
16:00: Watford – Everton
16:00: West Ham – Brighton
18:30: Manchester United – Wolverhampton (Tv: Spíler1)
Vasárnap:
15:00: Burnley – Arsenal (Tv: Spíler1)
17:30: Tottenham – Manchester City (Tv: Spíler1)

A téli átigazolási időszak utolsó óráinak történéseit folyamatosan frissülő cikkünkben követheti figyelemmel.