Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a Manchester United középpályása érkezhet – sajtóhír

A “piros-feketék” ingyen kaparinthatják meg a játékost, amennyiben sikerül időben megegyezni vele.


Az AC Milan a Manchester United középpályását, Nemanja Maticot szemelte ki keretének megerősítésére, a Calciomercato értesülései szerint. A szerb játékos szerződése június 30-án lejár, így akár már most ingyen szerződtethetni a nagy múltú olasz együttes, igaz csak július 1-jén csatlakozhatna új csapatához.

A 31 éves középpályás távozni szeretne nyáron a Vörös Ördögöktől, mert nem érzi a maximális bizalmat Ole Gunnar Solskjaer részérél, habár az elmúlt időszakban többször is szóhoz jutott. Ennek következtében kapóra jöhet számára a “Rossoneri” érdeklődése. A milánói gárdának szüksége van egy Matic kaliberű mélységi középpályásra, ugyanis sokszor ott akadnak a legnagyobb gondok a mérkőzéseken. Mindemellett a szerb játékos nagy rutinnal rendelkezik minden tekintetben, így akár nagy segítség lehet a Bajnokok Ligáját érő helyezések egyikének megkaparintásában is.

Matic 2017 óta erősíti a Manchester Unitedet, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 104 mérkőzésen jutott szóhoz, amelyeken 4 gólt és 4 gólpasszt sikerült szereznie.