Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb támadó a Barcelona célkeresztjében – sajtóhír

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, bizonyos feltételekkel a Barcelona csapata akár az átigazolási időszakon kívül is szerződtethet támadót sérültjei helyére…

A Goal.com riportja értelmében a Barcelona vezetősége megpróbálkozik a spanyol bajnokság (La Liga) idei meglepetéscsapata, a Getafe egyik legjobb játékosának, Ángel Rodríguez megszerzésével.

Mint ismeretes, a katalán óriásnak azért lenne szüksége mindenképpen támadóra, mert a műtét után lábadozó Luis Suárez után immár Ousmane Dembélét is elvesztették sérülés miatt, így meglehetősen szűkültek a lehetőségek a csatárposztra. A katalán óriásklub az eddigi hírek szerint a másodosztályú Girona uruguayi gólvágóját, Cristhian Stuanit, valamint a Real Sociedad csatárát, Willian Josét szemelte ki.

Az újonnan szóba került Rodríguez parádés idényt fut a harmadik helyen álló madridi kis csapat színeiben, hiszen 19 pályára lépés alatt már 9 gólt szerzett azok után, hogy tavaly az egész idényt figyelembe véve csupán nyolcszor volt eredményes.

Valami nagyon nincs rendben mostanság a patinás klub vezetőségében, az elhibázott átigazolások révén a sportigazgatót hamarosan akár ki is rúghatják