Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real sztárja elárulta, meddig folytatja pályafutását

A minap egy interjúban némileg meglepő terveket árult el pályafutása hátralévő részéről a Real Madrid világbajnok középpályása…

A minap a Sportschau Club részére adott interjúban a Real Madrid középpályása, Toni Kroos bevallotta, nem tartja valószínűnek, hogy a harmincas éveinek végéig tartson a karrierje:

“Még mindig van három és fél évem a szerződésem lejártáig. Akkor már harminchárom éves leszek. Abban a korban már jobban megfontolom, hogy hol és meddig szeretném elkötelezni magamat. Ezt követően már nem fog sokáig tartani a pályafutásom.”

A 30 éves világbajnok középpályás 2014-ben a Bayern Münchentől igazolt  a “királyi gárdához” igazolt, melyhez jelenlegi szerződése 2023-ig köti, azonban miután az utóbbi időben már kevésbé töltött be olyan meghatározó szerepet a csapaton belül, mint korábban, a sajtó szerint nem is biztos, hogy ki fogja tölteni a megállapodást.

A német klasszis jelenleg a hatodik idényét tölti a Real alkalmazásában, az idei szezonban 28, összességében pedig már több mint 250 tétmeccset játszott a csapat színeiben.