Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: ismét munkát kapott Bódog Tamás – HIVATALOS

A csütörtöki napon talán némileg váratlanul edzőváltást jelentett be a magyar élvonalban (OTP Bank Liga) érdekelt Kisvárda csapata…

A Kisvárda csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy mostantól Dajka László helyett Bódog Tamás veszi át a vezetőedzői posztot, de előbb is marad a klub kötelékében, és a csapat akadémiáján fog tevékenykedni.

Az egykori hátvéd játékosként hosszú éveket töltött el Németországban, később pályaedzőként a Mainz és a Leipzig csapatánál is tevékenykedett, majd egy időben a Videoton másodedzője volt, a 2017-2018-as szezonban pedig a Diósgyőr vezetőedzője lehetett, ám az idény hajrájában menesztésre került, miután túlságosan kemény eszközeit a játékosok nem viselték el. Bódog összesen 46 tétmérkőzésen irányította a miskolci együttest, 18 győzelem mellett 11 döntetlen és 17 vereség volt a mérlege. Közel két éve nem vállalt munkát.

Az utolsó öt mérkőzését nyeretlenül megvívó Kisvárda csapata az NB I utolsó bennmaradó helyéig, a 10. pozícióig süllyedt a 12 csapatos mezőnyben.