Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajaxból igazolna a Chelsea – sajtóhír

A londoni kékek az amszterdami együttes egyik legjobbját kaparintanák meg a nyár folyamán…


A Chelsea az Ajax hálóőrét, André Onanát szemelték ki Kepa Arrizabalaga helyére, aki a nyáron szinte biztos, hogy elhagyja a csapatot sajtóinformációk szerint. Mint arról mi is beszámoltunk korábban, a spanyol kapus rúdja kifelé áll a csapatból, a Leicester elleni mérkőzésen csak a cserepadra nevezte őt Frank Lampard, jelezvén, hogy nem jó úton halad a rekordösszegért igazolt portás.

A kékeket azóta több kapussal is szóba hozták, de most a legesélyesebbnek az Ajax fiatal kapusát, Onanát vélik, akinek a magabiztossága meggyőzte a londoni gárda trénerét. A kameruni kapus értékét 45 millió euróra taksálják, és az Ajax nagyjából ennyit is kérne érte az angol együttestől. A Chelsea a 23 éves hálóőr árát Kepa eladásából fedezné, aki 2018-ban 80 millió euróért érkezett a csapathoz, azonban ennyit biztosan nem fognak érte kapni.

André Onana 2015 óta az Ajax tagja, azóta 171 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 151 alkalommal vették be a kapuját, és 72 alkalommal maradt rezzenéstelen a hálója.