Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo elárulta, hány évesnek érzi magát

Szinte leírni is hihetetlen, de az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo tegnap töltötte be a 35. életévét, és a jelek szerint még jó pár idényt tervez a labdarúgás élvonalában, mielőtt végleg visszavonulna.

A történelem egyik legnagyobb hatású labdarúgójaként Cristiano Ronaldo 18 évesen robbant be a topfutball világába: a Manchester United szerződtette, ahol hamar a világ kedvence lett. Később a Real Madridnál pedig a világ legjobbjává érett, ami az Aranylabdák betermelt mennyiségéből is következik.

„CR7” manapság a Juventus egyik vezéregyénisége, és lendülete, illetve lelkesedése még mindig azt az énjét idézi, amellyel egykor végeláthatatlan cselsorozatokat mutatott az Old Traffordon, vagy amikor zárásig maradt a madridi edzőközpontban is. A születésnapot világsztár ezzel kapcsolatban nyilatkozott az egyik portugál sajtóorgánumnak:

„Harmincöt éves lettem, de a biológiai korom huszonöt év. Minden újabb évem gyönyörű, de ez nem meglepő. Egy szezonban vannak pozitív és negatív pillanatok, de a végén az egyenleg mindig pozitív. Mindig különleges pillanatokat élek át, de a legjobbak is csak egy szinten lehetnek a gyermekeim születésével.”

– árulta el élete legnagyobb sikereit, a négyszeres apuka.