Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: két játékos is kiszemelt Matuidi pótlására

A nyáron távozó középpályás helyére kiváló játékosokat nézett ki magának a torinói klub, de egyikőjüket sem lesz egyszerű megszerezni.


A Juventus a nyáron lejáró szerződésű Blaise Matuidi helyére a Napoliból szeretné elhozni Allant, vagy pedig a Real Madridból Casemirót. A francia játékossal megvannak elégedve a “Zebrák”, azonban ő maga szeretne távozni a szezon végeztével.

A torinói gárda pedig első körben Casemirót fogja megpróbálni leigazolni, akiért nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia az olasz csapatnak, ha elakarják happolni a Real Madridból, ugyanis az egyik legjobb középpályássá nőtte ki magát, és a remek formájának köszönhetően a piaci értéke egyre csak nő. Jelenleg 70 millió euróra becsülik az árát.

Ha azonban nem jönne össze a brazil játékos szerződtetése, akkor a honfitársa, Allan jöhet szóba. A Napoli 29 éves játékosa sem lesz olcsó mulatság, hiszen az ő értékét 50 millió euróra taksálják. A nápolyi középpályás mellett viszont az az érv szól, hogy ő talán könnyebben hagyná ott a csapatát a Juventus kedvéért, mint Casemiro.

Matuidi 2017 nyara óta erősíti a “Zebrákat”, azóta nem kevesebb, mint 115 találkozón kapott szerepet, amelyeken 8 gólt szerzett és kiosztott 6 gólpasszt.