Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelonát választja a United helyett a támadó – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint amennyiben klubot fog váltani az Inter tehetséges argentin támadója, akkor kizárólag a Barcelona kedvéért hagyhatja el a milánói gárdát…

Az ESPN információi szerint Lautaro Martínez a klubváltása esetén kizárólag a Barcelona kedvéért lenne hajlandó elhagyni jelenlegi állomáshelyét, az olasz Inter csapatát, noha az elmúlt hetekben megjelent sajtóhírek szerint a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná soraiban. Ugyanakkor a The Times már arról ír, hogy a MU terveiben már nem is szerepel az argentin csillag megszerzése.

A 22 esztendős gólfelelős neve régóta ott lebeg a katalán óriás vezetőségének lelki szemei előtt, és nyáron állítólag készek lehetnek kifizetni a csatártehetség 111 millió eurós kivásárlási árát a milánói klub számára.

Martínez 2018. nyarán mindössze 22 millió euró ellenében igazolt át nevelőcsapatától, a Racing Club együttesétől a milánóiakhoz, amely színeiben első idényében minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen 9 gólig jutott, míg az új szezonban immár Antonio Conte irányítása alatt 11-szer volt eredményes az olasz bajnokságban (Serie A) és ötször a Bajnokok Ligája csoportkörében. Továbbá a Messit nélkülöző argentin válogatottban is vezetőszerep hárult rá, és a 2019-es naptári esztendőben 11 fellépésen 8 találatot jegyzett nemzeti mezben, és az általános vélekedés szerint szívesen játszana klubszinten is együtt a hatszoros Aranylabdással.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!