Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabadúszó kapussal pótolhatja Handanovicot az Inter – sajtóhír

A szlovén portásnak el van törve az ujja, cseréje pedig egyelőre nem nyújt magabiztos teljesítményt a “kék-feketék” kapujában.


Az Inter a szabadúszó olasz hálóőrt, Emiliano Vivianót szemelte ki Samir Handanovic pótlására, aki jelenleg sérüléssel bajlódik. A 34 éves portás rengeteg Serie A-s tapasztalattal rendelkezik, ugyanis több olasz klubban is megfordult. Legutóbb a portugál Sporting kapuját védte, azonban szerződést bontottak szeptemberben a felek, azóta nem sikerült csapatot találnia magának. A hírek szerint Viviano hamarosan át is eshet az orvosi vizsgálatokon a milánói együttesnél.

Handanovic az elmúlt két bajnoki találkozót hagyta ki, ennek következtében az Udinese és AC Milan ellen Daniele Padelli védett, aki finoman szólva sincs formában, ugyanis még csak perceket sem kapott ezidáig az idényben. Ez meg is látszott rajta, hiszen a városi rangadón két alkalommal is hibát követett el, ezért is néztek gyors alternatíva után a “kék-feketék”.

Viviano tehát ingyen igazolható és nem szabad elmenni amellett sem, hogy 251 mérkőzésen védett az olasz élvonalban, így jóval több rutinnal rendelkezik, mint az Inter jelenlegi második számú kapusa, Padelli.