Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Fél tucat játékos távozhat a nyáron! – Sajtóhír

Az olasz sportsajtóban sorra jelennek meg olyan hírek, melyekben arról olvasni, hogy bizony legalább fél tucat játékosnak lejárt az ideje a Juventusnál.

Gonzalo Higuaín az egyik, akin túladhat a Juve (Kép: as.com)

Az olasz lapok szerint Torinóban is úgy érzik, hogy vége a csapat majd egy évtizedes egyeduralmának a Serie A-ban, ez pedig együtt kell hogy járjon egy jelentősebb átalakítással, már ami a játékoskeretet illeti.

Állítólag Andrea Agnelli klubelnök már meg is vitatta ezt a témát a vezetőséggel, ahol egyebek mellett olyan döntés is szület(het)ett, hogy amennyiben jó pár futballista teljesítménye nem javul számottevően a szezon végéig, akkor a klub kész túladni rajtuk.

A listán olyan neveket találni, mint a világbajnok Blaise Matuidi; a korábbi Scudetto-győztes csapatok alapemberei, mint Miralem Pjanic vagy Alex Sandro; de Gonzalo Higuaín, Federico Bernardeschi vagy a rendre sérült Douglas Costa is aggódhat.

Nem is beszélve arról, hogy az olasz lapok szitne mindegyike megjegyzi azt is, hogy közel sem biztos, hogy Maurizio Sarri lesz az a személy, aki a vérfrissítést a pálya mellől vezényli majd.