Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve játékosbevonással csökkentené Pogba árát – sajtóhír

A Zebrák mindenáron szeretnék visszaszerezni a francia játékost, de nagyon sokra tartják az árát, így más megoldás után keresnek.


A Juventus továbbra is Paul Pogbát szeretné leigazolni a Manchester Unitedtól, viszont soknak tartják az érte kért összeget. Pedig a Vörös Ördögök a napokban csökkentették le 100 millió euróra, mint ahogy arról mi is beszámoltunk.

Az olasz rekordbajnok az ár lefaragásának érdekében belevonná az üzletbe egyik keveset foglalkoztatott középpályását, Aaron Ramseyt vagy Adrien Rabiot, a Gazzetta dello Sport értesülései szerint. Sem a walesi, sem a francia játékos számításai nem jöttek be a Juventusnál, így mindketten távozni szeretnének nyáron a csapattól, tehát ez transzfer őket is előresegítheti a Zebrák elhagyásához. A bianconeri mind a két középpályásáért 40 millió eurót szeretne, ennek következtében már “csak” 60 millió eurót kellene fizetni Pogbáért.

A francia világbajnok játékos 2016-ban szerződött vissza a Manchester Unitedhoz a Juventustól, akkor 105 millió eurót fizettek érte a manchesteriek. Most azonban visszatérhet a torinói gárdához, ahol kiválóan ment neki a játék és sikereket ért el.